onsdag 30 oktober 2013

DAG 1

Då har första dagen kommit och gått här i Nice. Imorse pallrade jag ner mig till "gymmet" innan frukost. "Gymmet" bestod av två löpband, varav ett inte fungerade, två spinningcyklar, varav båda hade fel sittställningar så man gled fram med rumpan, och en springmaskin som skulle rasa ihop om jag körde 10 sek till på den. det var det så kallade "Gymmet".

Aja, iallafall åt vi god hotellfrukost innan vi vandrade mot vattnet. Det ligger enorma båtar i hamnen, som var riktigt häftiga. Den största vanliga motorbåten beräknade vi vara ca 80 meter lång. Enorm med andra ord.

Vi promenerade längs vattnet ett tag innan vi vek av upp på ett berg. Joggade uppför de 365 trappsteg som jag räknade till. Där uppe tog vi lite kort och en kopp kaffe till farmor medan vi kollade på utsikten.

Sedan vandrade vi ner mot gamla stan, år en vidrig pizza, gick ner mot stranden och kände på vattnet (badvänligt!) Innan vi tog en omväg hem till hotellet igen. Många steg idag alltså.

Imorgon hoppas vi på sol, och vi tänkte nog hyra cyklar och cykla upp i bergen på förmiddagen, sen till något annat ställe längs vattnet på eftermiddagen. Blir säkert bra! Rapporter kommer imorgon också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar