Sponsorer:

CYKLOTEKET RACING TEAM:

Cykloteket Racing Teams vision är att skapa stommen till ett internationellt UCI-lag och genom prestationer på tävlingsbanan såväl som att vara goda ambassadörer för cykelsporten bidra till att sätta svensk mountainbike på mediakartan. Viktiga delar i ambassadörskapet är att aktivt verka för en cykelsport fri från doping samt verka för ett gott uppförande både på och vid sidan av tävlingsbanorna och att ta ansvar för miljön.


CYKLOTEKET:

Cykloteket är ett av Sveriges största cykelbutiker och är experter på cyklar och cykelservice.OAKLEY:

Oakley tillverkar några av de absolut bästa glasögonen, både inom idrott och till vardags. Därför kommer ni se oss i Oakley-brillor både på och av cykeln framöver!
PEARL IZUMI:

Pearl Izumi tillverkar idrottskläder till hög kvalité och även cykelkläderna teamet använder. Grymt snygga kläder som sitter skönt och håller länge!


POSTNORD:

Postnord är den ledande leverantören till kommunikations- och logistiklösningar inom Norden.


AKTIVITUS:

Såhär skriver Aktivitus om sig själva:
"Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.
Aktivitus arbetar med företag, idrottsföreningar och privatpersoner och vi är även återförsäljare av test- och träningsredskap från Monark Exercise.
Aktivitus grundades 2004 av Mattias Lundqvist och Sara Danielsson Lundqvist och finns i dagsläget i Göteborg och Stockholm och är Sveriges ledande testklinik för privatpersoner och företag."

Shimano jobbar för att tillverka högkvalitativa cykelkomponenter till allt mellan världens elitcyklister till vardagliga jobbpendlare. De tillverkar komponenter till varje form av cykel och dess användning, runt om i världen. 
Såhär skriver Thule om sig själva:
"Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Vi tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar