Om mig:

Om ni inte har följt mig här så länge och inte har en aning om vem jag är så kan jag presentera mig lite kort här:

Jag heter Erik Åkesson och tävlar i Mountainbike. Jag är 21 år gammal och bor i Falun och studerar på Tränarprogrammet på Högskolan Dalarna.

Jag har tävlat för Västerås CK mellan 2006 och 2016 och har "cykeltävlat" sedan 2001. Har även några andra sporter bakom mig, men nu är det cykel som gäller för hela slanten.

Inför säsongen 2017 fick jag möjligheten att börja tävla för Cykloteket Racing Team och har sedan dess kört i det laget och tagit stora steg framåt i mitt tävlande. Fokus har legat på långlopp och Långloppscupen i synnerhet, men har även kört lite XCO tävlingar och även ett par Cyklocrosstävlingar.
Inför säsongen 2019 bytte laget namn till Cycling Racing Team, eller CRT CK.

Hösten 2019 fick jag även äran att bli en av 12 cyklister som blir uttagna i Dala Sports Academy Elit, tillsammans med ett gäng grymma cyklister i olika dicipliner. Dessutom kommer jag börja arbeta närmare med en tränare, och inte vilken tränare som helst utan Fredrik Ericsson. Fredrik driver företaget Toppfysik och är en av två tränare hos Dala Sports Academy, tillsammans med en till grym tränare och cyklist, Adrian Hörnqvist.


Det var allt här, och jag hoppas att ni vill följa min satsning här på bloggen i framtiden. Dessutom bloggar jag direkt på langloppscupen.se där ni kan läsa mina tävlingsrapporter.

Annars kan ni följa mig på några sociala medier:

Instagram: erik_akessson (notera 3 st s)

Facebook: Erik Åkesson

Strava: Erik Åkesson CRT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar