tisdag 26 januari 2016

Ny kollektion hos SOJA!!

Hallå!!!

Innan jag börjar med att berätta om träningen så tycker jag att ni ska kika in på SOJA cyclings hemsida, för de släppte sin nya kollektion igår, som är grymt snygg! Förresten, kika inte bara in, beställ lite snygga kläder också! Snygga och sköna cykelkläder till bra pris, kan det bli bättre? Tror inte det!

Veckans träning hittills då. Jo, i söndags åkte jag 1:30 längdskidor på Lugnet, grymt fina spår och -2 grader, kunde knappt bli bättre! Bra ben också. Blev lite snurr på världscupbanorna och sedan ett varv på milen. Riktigt skönt pass!!

Igår var det satans jobbiga intervaller på velodromen. Fyra stycken åttaminutersintervaller uppe på blå i 16:50-16 fart med fartökning sista två minutrarna. Riktigt jobbigt. Efter dem körde vi hunters i 15 minuter, vilket innebär att alla ligger uppe på blå linjen förutom tre som tar ett varv på klungan. När de kommit ett varv så växlar den som dragit hela varvet upp och de andra två fortsätter tillsammans med den första i den övre klungan. Inte så svårt att fatta va?
Till sist tränade vi på madisonväxlingar, det var riktigt svårt men tror att det kan vara riktigt kul om man kan dem!
 
Idag var det plusgrader och skidor på Lugnet. Stum i benen från velodromen förväntade jag inget annat än mjölksyra. 5 stycken intervaller i motlut, ca 1:30-1:40 långa. Lös snö också, vilket gjorde det ännu tyngre. Sen körde vi stafett, en riktigt jobbig bana och vi var grymt jämna alla lagen, så det var skitkul!

Aja, ska fortsätta plugga nu, hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar