fredag 19 februari 2016

Mallorca dag 1

Hallå!

Befinner mig just nu på Mallorca för ett träningsläger i två veckor! Ska bli otroligt skönt då vintern hemma sakta men säkert tröttat ut en som vanligt. Här är det runt 15 grader varmt och molnigt, hoppas på lite varmare framåt i veckan!

Planet gick 06:10 igår, riktigt tidig avfärd hemifrån. Men kom hit runt kl 10 vilket var riktigt skönt. Var inte så långt till hotellet från flygplatsen, så vi kom snabbt in på rummen innan vi gick ut och käkade, pasta för min del!


Eftermiddagen spenderades åt att skruva på min cykel som inte ville samarbeta. Trodde första bara ändlägena behövde justeras lite, men så var inte fallet och efter över 4 timmars slit så kom vi fram till att jag behövde en ny kassett.
Som tur var hade Alexander en extra med sig som jag kunde låna, stort tack! Så nu kunde jag köra dagens pass.


Passet då. Ca 3 timmar platt distanspass stod på schemat. Var seg i benen första timmen men sedan släppte det. Var grymt skönt att cykla på riktigt igen! Testade för övrigt SOJA:s blåa kläder idag, bland de skönaste byxor jag kört i! Kände ingenting i rumpan som förövrigt brukar kännas en del efter vintern när man drar ner på kläder. Men de var sjukt sköna! Körde även med deras arm + benvärmare, t-shirt, väst och handskar. De fungerade grymt och sitter skönt!

SOJAs fina blåa kläder!!


Åter till passet. Det skulle vara ett platt pass och Martin Jaume, vår kompis härifrån, guidade ut os mot Alguida och Lloret. Fina byar och stannade även och fikade i Lloret. Fin liten by! Passade även på att ta av mig benvärmarna när vi fikade, riktigt skönt att kunna cykla kortbent igen trots att det var lite kallt till och från.
Styrde sedan hemåt och kom hem med endast en punktering(!!!) på första passet, måste vara rekord. Rullade in på Hotel Helios med 3:29 på klockan, 81 kilometer och ca 1000 höjdmeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar