söndag 13 april 2014

Veckan som varit


Hej!

Äntligen är det söndag och vilodag. Jag kan inte säga att jag har haft livets träningsvecka direkt, har haft dåliga ben i princip hela veckan och ingen kraft i kroppen. I måndags på XCE:t på BMX-banan gick det grymt, sedan har det bara varit dåliga ben. I tisdags var det ju backintervaller och dom gick åt skogen. onsdags var det lek i hallen, det tar också på krafterna! Torsdags var det distans och vanligtvis börjar träningen kl 14, men då hade vi föreläsning om skador och hur man undviker dem först, sedan städ av duscharna där vi tvättar cyklarna. Kl kvart i 5 kom vi ut, och då hade energin från lunchen i princip försvunnit.
Fredagen började med 30 sekunders intervaller, 8 stycken. 4 på platten och 4 uppför. Hade hyfsade ben de första 10 sekunderna av varje intervall sedan dog dem. När intervallerna var körda hade jag fortfarande kraft kvar i benen... Skumt det där...

Igår var det dags för distans. Jag och Saarela var ute i nästan 4 timmar, men det blev inte jättelångt. Första timmen lekte vi igenom uppe vid Källviken med att leka lite. Sedan åkte vi hemåt och fyllde på vattenflaskorna och skulle sticka ut ett varv runt Varpan, sedan lite mer lek på Jungfruberget efter det. Det hade börjat regna så vi bestämde oss för att köra ett tag i BMX-hallen först. Vi var där i ca 45 minuter tills det hade slutat regna.
Då stack vi upp mot Lugnet för att leka lite i de byggda stigarna där uppe. Det var allt som gårdagen bjöd på, förutom slopestyletävlingen Rocket Air som sändes live på www.redbull.com/bike och livesändningarna från första världscupen i downhill i Pietermaritszburg där Aaron Gwin vann.

Idag ska jag bara chilla och kolla på damernas och herrarnas världscup i cross-country.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar