tisdag 7 april 2015

Teknikträning + Jobb

Hejsan

Igår kväll stack jag och pappa in till Västerås för att träna med svarta gruppen i klubben. Det stod teknik/konditionsträning på schemat, så det passade perfekt med ett lite lugnare pass efter två hådra träningstävlingsdagar. 

Vi tränade på att köra om varandra när det är singletracks. Det är väldigt bra att vara bra på då det ofta behövs på tävlingar. Det kändes ganska bra, även om man var lite trött i benen. Sen körde vi ett litet rundvarv på ca 2-300 meter som vi gjorde samma sak på, tränade på att köra om andra. Riktigt roliga övningar. 

Efter det testade vi att köra ett ganska långt, tekniskt parti utan att bromsa. Det var rätt obehagligt i början, för man vill alltid ha fingrarna på bromshandtaget även om man inte bromsar. Men det gick bra. Sen var träningen  i princip slut och vi rullade tillbaka till orientalen. 

Idag jobbade jag, jag och en kompis håller på att lacka sargen i ett ridhus för att tjäna lite extra pengar. Vi jobbade mellan 8-16 så det blev ganska mycket gjort. Ska jobba samma tider imorgon också, sen är vi förhoppningsvis klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar