onsdag 20 augusti 2014

Källviken är bra till mycket!

Igår kväll bestämde jag och Wille Saarela att vi skulle upp och springa intervaller i Källviksbacken, för att liksom "värma upp" inför träningarna där i höst. Vi cyklade dit och gick upp en gång till att börja med, tog med vattenflaskorna upp till toppstugan. Sen gick vi ner och förberedde oss för att springa upp en gång. 
Första löpningen gick bra, lika jobbigt som i höstas, men nu visste man ju vad som väntade. Klarade mig upp till toppen utan att börja gå, och det är ju bättre än första gången förra hösten då jag knappt hon halvvägs. 

Andra gången uppför gick vi i snabbt tempo och med långa steg, och även om det inte är lite ansträngande för andningen så är det minst lika jobbigt. Nu började solen titta fram bakom molnen också, så svetten rann. 
Tredje gången joggade vi upp igen, och den här gången var det såklart jobbigare, men det gick bra ändå.

Fjärde och sista gången gick vi igen, men denna gång lite snabbare och lite längre steg. Mjölksyran i låren samt vaderna var inte att leka med, men nu började det även kännas i ryggslutet. 

Vi mötte Joel Burman på väg ner, och vi bestämde oss för att bygga en liten trail efter lunch, strax innan Källviken. 
Vi jobbade väl i ungefär 2-3 timmar och vi hann en del, en liten pumpgrop, en teknisk sten man ska nerför, två rockgardens och en stor doserad kurva. Vi är inte klara än, men den kommer bli grym. Ett varv ska inte vara så långt, kanske 1-2 minuter varvet.

Ena rockgarden

Den doserade kurvan, dock inte riktigt klar än. Joel Burman har tagit bilderna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar