måndag 29 februari 2016

5h distans med backintervaller

Hallå!

Idag var tanken att vi skulle ta tåget bort till Martis by, Binissalem som ligger strax hitom Inca. Startade från hotellet 9:15 för att komma i god tid till tåget. Väl vid Placa de Espanya där tågen går ifrån så visar det sig att vi inte fick åka med 15 cyklar på samma tåg, Max var 4st... Såååå vi cyklade ut istället, Marti mötte oss strax utanför Santa Maria. Cyklade bort till Binissalem och startade upp första intervallen, samma backe vi körde förra året där det fanns åsnor på toppen. Backen tog lite under 20 minuter och var grymt jobbig. Var väldigt seg i benen hela passet i princip, så det var väldigt jobbigt. Åkte vidare och körde andra stigningen som bara tog ett par minuter, men var ändå jobbigt. Tredje backen var en teknisk stig som tog ca 5 min upp, riktigt rolig backe dock! Var riktigt trött där uppe. 

Åkte vidare ner mot  byn Lloseta där vi körde den fjärde och sista intervallen. Backen tog runt 20 min och var brant och stenig... Hade dåligt flyt och fick gå av cykeln ett par gånger, blev förbannad och arg på mig själv och mina dåliga ben och kom upp med dålig känsla. Åkte ber igen och hemåt, stannade utanför Santa Maria och vinkade av Marti som cyklade hem igen. Var nära väggen men som tor var stannade vi och fikade i Sta Maria, så jag fick energi hela vägen hem. Landade på hotellet med ca 94km och 4:38, så jag, Alexander och Bernard skarvade vidare så vi fick 106km och 5:09 på klockan. Var piggare när jag landade på hotellet än när jag stack ut, trots att vi var ute i över 8h totalt. Men det var ett grymt hårt pass, hårdaste detta läger, men det var också skönt. 

Imorgon är det ett rullpass på ett par timmar ich vi ska nog upp till kyrkbacken, som vi inte har kört i år än! Kul det! Sedan bär flyget hem på onsdag morgon, skönt att komma hem också!
Var stum redan efter tredje intervallen...
Efter fjärde intervallen...
Väggen!
"Alla som är trötta räcker upp en hand"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar