måndag 12 september 2011

Sméracet

Tjaba!

Igår, (söndag) var det Sméracet i Eskilstuna. Henrik och jag tänkte köra tillsammans, men jag kom lite före honom i starten fast han hann ikapp. Det var en vuxen kille och höll på att köra om oss, fast vi la oss på rulle efter honom. Men det gick inte så bra för mig, så jag släppte dom på grusvägen... Märkte verkligen träna upp min kondis!!

Men jag kom ifatt dom när det blev tekniskt igen!
Några kilometer senare kom vi ifatt Ida och Pontus, båda från Eskilstuna så vi hakade på dom. När jag äntligen hade hittat ett ställe jag kunde köra om på blev det ju grusväg 50 meter senare... så dom kom ikapp mig. Jag la mig sist i klungan, bakom Ida. När hon kom fram och drog tvärstannade hon plötsligt så jag åkte rakt in i henne!
Medan jag, Henrik, Ida och Pontus funderade på om vi skulle fortsätta rakt på eller ta till höger, kom det en vuxen som också stannade. Vi valde att fortsätta rakt fram, och lite senare insåg vi att vi hade gjort rätt. När vi kom fram till mellanstoppet, där man kunde få en banan var det ingen som hade en banan i handen när jag sträckte ut min högra hand, och inte på vänster sida heller, och sen på höger igen var det en som hade en banan i handen fast gav den inte till mig!

jag fortsatte och kom fram till en kille som var före mig,och han ramlade precis där det fanns ett annat spår, så jag tog det runt. Jag hade fått en liten lucka till Henrik, Pontus och Ida, sen såg jag att Henke också hade en liten lucka!
Men när vi kom ut på en grusväg hade jag nästan ingen ork kvar i benen och fick släppa förbi dom. :( Jag tänkte om en Gel skulle hjälpa mig att plocka in dom, men ikke. Sista grusvägen var väldigt lång, och jag är inte så bra på grusvägar, jag trampade på allt vad jag pallamen det var två stycken som bara flög förbi tänkte hänga på, men det gick inte.
Jag frågade en funktionär hur långt det var kvar, och det var inte så långt, fin stig. Ingen mer skulle få komma om, så jag fick tillbaka lite krafter i benen när jag körde in på stigen.

Jag såg han som var framför mig och tänkte att jag kanske kunde komma ifatt, fast sen såg jag på skyltarna att vi hade kommit in på 2 kilometers slingan, så jag försökte inge mer.

Kom imål som 12:a Henke 6:a och Pontus7:a och Ida 15.

Tyckte att det var ganska bra för att vara mitt första ´´långlopp´´.

Oliver kom 2:a! Starkt kört!

Kommer inga bilder för pappa var med och tävlade och Ebba ville inte ha med sig den. :(
På Lördag blir det kanske en tävling i Ramnär (LVG) och sen på Söndag blir det avslutning i Västmanlands cup i Fagersta! Om jag kommer 3 placeringar före Henke vinner jag totalt! och om jag förlorar med 3 poäng bakom Pontus kommer jag 3:a.
Blir iallafall en pallplats!

kommer en bild från Finnmarksturen 2011!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar