lördag 4 januari 2014

Distansdag 1.

Idag var det inte lockande att sticka ut att cykla. Regnigt och 5 + grader. Men planen var att möta upp Jacob vid Hallstagropen kl 11 så stack väl ut en stund innan det.

Vi möttes upp och bestämde vart vi skulle cykla och började cykla ditåt.Vi körde en stig mot Salbohedsvägen sedan över vägen och fortsatte på åsen mellan Salavägen och Salbohedsvägen en bit innan vi svängde tillbaka mot Hallstagropen.

Vi passerade ett litet grustag där någon hade lagt upp gammal motorhuv så det gick att hoppa på det. Det var kul ;)Efter lite mer än en timme slutade det regna och det blev uppehåll. Sedan började det smådugga litegrann när vi nästan hade kommit hem till Jacob. Väl hos honom fick vi spaghetti och köttfärssås innan vi stack ut i deras skog och han visade vart deras nya bana ska gå.
Sen tog vi sällskap till skjutbanan utanför Romfartuna innan han svängde tillbaka hemåt och jag cyklade hem den knappa milen som återstod.

Har inte riktigt koll på hur långt passet blev eftersom att jag precis innan upptäckte att jag inte hade något batteri i pulsklockan... Men vi var ute i ca 4 timmar (4,5 om man räknar med lunchstoppet). det var ett blött och lerigt pass och duschen efteråt var riktigt skön.

Imorgon är vi bjudna på middag hos farmor och farfar så jag och mamma tänkte cykla dit. Det är ungefär 5 mil om man kör asfaltsvägen hela tiden men vi ska nog köra lite grusväg. Siktar väl på ca 3 timmar imorgon också!

Hörs imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar