tisdag 4 november 2014

Falun!

Hejsan!
Nu har jag bosatt mig uppe i Falun igen. Har varit här ett dygn och har redan hunnit med 2 träningspass.

Sist jag skrev skulle jag ju ut och springa. Det gjorde jag också, en mil blev det i lugnt tempo, ca 57 minuter tog det.

I fredags tränade jag inget, men i lördags både sprang jag och gymmade. Jag sprang att jag kunde ett varv i elljusspåret hemma som är ca 2 km (1,96km) Sprang ett varv på 8:14 vilket jag är nöjd med. Sedan tog jag och mamma ett varv extra för att varva ner lite.
Efter det gick vi ner till gymmet dör jag körde bröst/mage och rygg samt core som vanligt.

I söndags var det cx tävling i Eskilstuna, så jag tänkte cykla dit och kolla lite. Blev avsläppt i Västerås och märkte direkt att det var motvind. kul! Nästan fem mil endast motvind hade jag framför mig... Körde fel en gång så jag var tvungen att vända tillbaka, men det gjorde inte så mycket. Kom fram efter ganska precis 2 timmar. Skönt att vara på cykeln igen!Igår var det ju måndag och jag var ledig från skolan. Hade ett möte på ortopedmottagningen för att checka nyckelbenet. Det var lugnt så jag behövde inte operera! Skönt. På kvällen stack jag ner och gymmade en snabbis, mage/rygg och core.

Imorse var det backintervaller i Källviken. Regn och mörk morgon + stavgångsintervaller = ligga kvar och sova. Nej, nog för att det skulle vara skönt att sova längre var det skönt efter alla intervaller var klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar