söndag 8 februari 2015

Mallorca dag 1!

Hallå!

Igår anlände vi till Palma på eftermiddagen och for till hotellet direkt och packade upp cyklarna. Imorse vaknade jag runt 7 och hade frukostbuffé kl 8. Efter det så kollade vi igenom cyklarna lite innan vi stack ut och cyklade klockan 10. Startade dagen med arm och benvärmare då det var som men ändå inte jättevarmt ute. Vi hann ca 5 kilometer innan första missödet kom. Simon körde omkull och slog axeln ur led. Det tog sin lilla tid med det så vi körde runt lite i området runt militärbacken sedan tillbaka till parken för att möta upp Mackan som hade vart med Simon. Under den tiden hade vi också hunnit med en punktering. 

Kim och Anton Karlsson hittade ett liten hopp i väntan på att Simon skulle klara sig.


Efter det rullade vi mot golfbanan och en jättestening, ganska brant och ganska lång uppförsbacke. Här åkte både arm och benvärmarna av när vi väntade på den andra punkan!
På toppen av backen väntade vi återigen på en punka. 

Sen åkte vi ner så vi kom ner på baksidan av militärbacken, sedan upp igen och vidare mot en gammal ruin på högsta toppen av militärbacken. Sedan skråade vi påväg tillbaka till militärbacken och ner den gamla downhillbanan hem till hotellet igen. 
Var ute i nästan 5 timmar men endast 3:03 aktivt och ca 45 km. 

Imorgon är det dags för distans igen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar