onsdag 31 augusti 2016

Gladare än på länge!

Halloj.

För en månad och en vecka sedan trodde jag inte att denna dag skulle komma redan idag, men för en månad sedan bokade jag in mig hos en trafikskola på en intensivkurs. Hade då aldrig suttit bakom ratten på en manuell bil, utan endast kört automat. 

Men så för tre veckor sedan började jag intensivkursen och från grunden lärde jag mig köra manuellt. 10 körlektioner och 23 dagar senare har jag nu klarat uppkörningen, på första försöket. Är riktigt glad för det, och det känns som en sten lossnat från mitt hjärta. Men, eftersom att jag lyckades sabba teoriprovet i måndags o var endast 1 poäng ifrån godkänt, har jag ännu inte körkortet. Som tur var har jag en ny tid redan imorgon bitti att skriva provet på , så förhoppningsvis är jag lite smartare detta provtillfälle och att jag har körkort denna tid imorgon. Det har ju som sagt blivit väldigt intensivt med att lära sig allt från grunden på bara 23 dagar, men det är så värt det när det är över.

Annars då. Jo, jag ska sticka ut och träna nu, ca 3 timmar. Ska cykla in till Västerås och mäta Jacob, sedan köra tillsammans i ca 2 timmar, vi får se vad vi hittar på. Blir nog bra! 
Från en kväll för ett par veckor sedan

2 kommentarer:

  1. Grattis! Lycka till med skrivningen, det fixar du ska du se :-D

    SvaraRadera