fredag 31 januari 2014

3 Mil långfärdsskridskor + SSL

Hej allihopa. Anledningen till att jag inte skrev något igår är att jag inte hade tid. Var i skolan ända till halv 2, då jag racade hem och byte om och racade till Främby udde resort. Där hade vi långfärdsskridskor-träning på Runn. Jag har aldrig åkt långfärdsskridskor förut, men det var riktigt kul! Tre varv på åtta kilometaren och sedan ett avslutningsvarv på 5an.

Men långfärdsskridskor har sina nackdelar. Idag har jag den brutalaste träningsvärken i benen jag någonsin haft, ont i ryggen, ont i fötterna, skavsår på tårna och är dunderförkyld med feber. Men ändå var de värt de 190 kronorna det kostade att hyra skridskorna.

Efter skridsko-åkningen duschade jag, bytte om och stack upp till Lugnet för att kolla SSL match mellan IBF Falun och Linköping. Riktigt rolig och spännande match. Linköping gjorde 1-0 efter 35 sek, sedan kvitterade Falun efter några minuter.
I sista perioden stod det 1-2 till Linköping, och några minuter senare stod det 1-4. Då körde Falun grymt och gjorde tre snabba mål, 4-4. Med några minuter kvar av sista gjorde Linköping 4-5, men när det bara var 5 sek kvar gjorde Falun 5-5! Det blev förlängning och då petade tyvärr Linköping in bollen, så slutresultatet blev 5-6... :/
Tråkigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar