fredag 8 januari 2016

Kalla dagar!

Hallååå!

Sedan sist har rysskylan kommit till Sverige och begränsat utbudet av cykling. I tisdags blev det återigen skejt i Sätra Brunn. En timme och 15 kilometer blev det. Spåret var nu 1,3 kilometer och väldigt fint! Hade bra känsla och tekniken förbättras mer och mer för varje gång jag åker.

Riktigt fint i Sätra Brunn!


I onsdags blev det vilodag och avfärd till Falun. Termometern stod på -19 vilket var lite väl kallt för cykling.

Igår var det torsdag och gym stod på schemat. Det är inget som jag gjort mycket av på lovet, bara en gång. Det var lite ovant och känner av lite träningsvärk. Vi körde mest basic-övningar som stärker hela kroppen. Knäböj, marklyft, militärpress, latsdrag, brutalbänk... Kändes bra i alla fall!

Idag körde vi TC intervaller, första TC passet denna vinter! 40 minuter intervalltid blev det, i form av 2x8, 2x6, 2x4 och 2x2 på tröskel och med ca 90 i kadens. Ökade motståndet successivt varje intervall och tillslut låg man inte på tröskel längre... jag tycker att det kändes bra och det känns verkligen att intervallerna ger något. Vi avslutade nere på gymgolvet med coreträning i ca 10 minuter. Det var också jobbigt men skönt att göra!

Imorgon står det 4 timmar distans på schemat, men temperaturen vill inte gå upp igen, står fortfarande på stabila 16 - 18 minusgrader. Får se vad vi hittar på. Kanske kan bli ett kortare pass ute som avslutas med lite teknikträning i BMX-hallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar