onsdag 15 juni 2011

Team Kalas

Tjena!
Det har varit cykelläger i Norberg, med Team Kalas. Det startade i måndags klockan 10 och första träningspasset körde vi allihopa till stället där det var SM 2008. vi skulle träna starter och svängar. Det gick riktigt bra, och sen på andra passet efter lunch hade vi mek, sen träning. På meken tränade vi på att byta slang och ta av hjul. Det kunde jag redan så det gick rätt så snabbt. Men vi tränade också på att fixa växlar och bromsar.
Träningspasset efter så delade vi in oss i 3 grupper. den bästa med Wengan (Wengelin) den näst bästa med Nilsson och den sämsta med Darvell. I mitten-gruppen tränade vi backintervaller och så. Det var hur jobbigt som helst, men det gick bra.
Dag 2 hoppade jag och Henrik upp en klass till Wengan. Vi körde ett långt distanspass som var ganske tekniskt.  
Jag flög bara över styret en gång. haha.  Men sen på eftermiddagen cyklade jag och Henke i Nilssons grupp igen. För vi skulle köra intervaller. Vi körde 15 sekunders intervaller, men sen började det regna och vi cyklade hem.
Idag var det bara ett pass, som var 1,5h, för vi skulle hem kl.2, så vi skulle hinna till V-cup i Eskilstuna. Vi körde några stafetter idag, i bmx banan och i slalombacken. Det var inte så jobbigt.

I V-cup i Eskilstuna vann Wincent och Wilhelm 2a i p9-10 år. När det var min start så gick den ganska bra men Oliver Lindblom tappade kedjan i starten, och det tog en bra stund innan han kom iväg. Jag la mig efter Ida, men hon ramlade så jag körde nästan på henne. Men jag lyckades ta mig förbi och skaffade en rätt så stor lucka till 2an. Jag höll samma placering hela tiden och hade en stor lucka. men i slutet på sista varvet höll Oliver på att köra ifatt mig. Men han kom inte ifatt mig och jag VANN ganska stort!
Kim vann också såklart. as stort. Vill också.

hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar