onsdag 16 maj 2012

Laholm

På fredagen efter Vilstalägret var det dags för ett till läger, i Laholm. Fast det var ett Landsvägsläger. Pappa sjussade ner mig och Kim. Vi stannade och åt i Jönköping. Pizza haha. När vi kom ner var det redan några där. Vi fick rum 2 med Mateo Grip från Eskilstuna CK.
På lördagen regnade det så vi fick köra trainer nere i källaren. alla fick inte plats så vi körde 45 min sen bytte vi. Vi tränade korta intervaller.
På eftermiddagen tränade vi att köra fort i klunga. jag körde med Mateo, Ville Hattara och Oliver Lindblom. det var riktigt kul och riktigt jobbigt för att det blåser så mycket där nere.

dagen efter var det sol och blåst så vi cyklade till Hallandsåsen och tränade backintervaller. det var lite mer än en mil dit så vi fick uppvärmning på vägen dit. Vi körde ca fem gånger upp 200 meter. Tillslut hade man så mycket mjölksyra så benen var bortdomnade. Sen körde vi 2-3 gånger upp 500 meter. Dog. Kim fick punka haha! Sen cyklade vi hem. Tur att det inte var nåt mer pass den dagen. På kvällen var det laga punkteringstävling. haha, Kommer inte ihåg vår tid, men det var 5 minuter nånting.

resten av dagarna flöt det på med bra träning, god mat och trevliga människor. på tisdagen var det vilodag. Den satt verkligen skönt. Man kunde åka och bada om man ville, eller åka in till Halmstad om man ville. Jag, Kim och Mateo stannade kvar på Vandrarhemmet och spelade pingis. på kvällen var det pingisturnering. Vi var taggade till 1000 fast Daniel Lidö, Erik Bergström Frisk och Anton Olstam hade sån tur så att de vann över oss. det var bara tur, inte skicklighet.

på onsdagen var det träning igen. Inne på trainer då också. Det är så jäkla svettigt. Det började rinna redan innan intervallerna började!

Den sista träningsdagen var det backtempo upp på Hallandsåsen. Vi cyklade den dryga milen dit för att värma upp och sen var det bara att köra med 30 sekunders mellanrum. Jag startade trea och hade inte en aning om hur jobbig backen skulle vara, visste bara att den var ca. 3 km. det rullade på fint och snart var jag ikapp och om båda som hade startat före mig. På en sekund efter Kim hade startat var han om mig. Jag såg honom försvinna framför mig i 80 km/h och ökade tempot lite. Kim startade ju trots allt en minut efter mig! Mateo, som startade 30 sek efter mig kom ikapp och vi samåkte ända upp. Jag kom upp på 11.32 min, en sekund före Anders Olsson! Kim var tvåa upp,han cyklade på 9.01 och Joel Greberg Cyklade på 8.41. Exakt samma tid som året innan. efter det skulle vi cykla 4 mil till Örkelljunga och fika sen 5 mil hem igen. vi började rulla ner för Hallandsåsen och Kim sa till mig "Kan inte du få punka så vi kan stanna och ta kort?" 5 sekunder senare fick Kim punka. haha, Karma. Jag sprang upp och tog en bild. Det är den över! När vi kom till Örkelljunga gick vi in och fikade, De bjöd! Sen cyklade vi hemåt. Man kunde välja mellan att ta en två mil längre tur eller åka direkt hem. Jag och Mateo åkte direkt hem, fast Kim tog en längre tur!

Det var ett skitkul läger och jag hoppas att jag ska ner nästa år igen! Kim och Mateo kommer inte med då, för de är för gamla, man jag hoppas att Henke Zetterberg och Edwin Nerén kommer med då!

//Erik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar