söndag 21 oktober 2012

FALUN + ANNAT

Hej!

Förra veckan var jag ute och körde ett halvlångt distanspass med mamma, i hennes tempo. Jag ville bara komma ut och köra eftersom att jag hade varit förskyld i lite mer än en vecka. Vi körde ungefär 2,7 mil i riktning mot Sevalla. På vägen hem hade det börjat skymma.

På lördagen förra veckan bestämde sig mamma och jag att åka upp till Falun och kolla på en CX (Cyklocross) tävling, samt köra ett träningspass med Kim. I herrelitklassen vann magnus Darvell från team kalas överlägset över Mikael Flockhart från Team Corratec Sweden.

Top 4 Herrar Elit.
1. Magnus Darvell, Team Kalas.
2. Mikael Flockhart Team Corratec Sweden.
3. Jens Westergren, Falu CK
4. Henrik Öijer, Falu CK

Mitt och Kims träningspass gick bra och det var jätteroligt och jobbigt. Naturen påminde mycket om Säfsen, och det var väldigt fint och bra stigar. Vissa stigar är handbyggda, och det gillar jag! Hur som helst, när vi var klara cyklade vi till andra sidan av stan till velodromen och jag duschade medan Kim gick hem till sig och gjorde sig iordning. Han bor ca 100-200 meter från velodromen. Det var riktigt häftigt att se dem cykla, och i mitten på banan var det ett jättestort gym! Efter det visade Kim runt mig lite i Falun, BMX-hallen, den såg grym ut! Sen syklade vi till betongparken och kollade. den såg också ganska bra ut. Sen åkte vi ner och kikade lite på stan, lämnade bilnyckeln till mamma och sen åkte vi hem till Kim och kollade hur man bor. Det var en fin liten 3:a på kvarnberget.

På måndagen efter gick jag och Tim till gymmet på polishuset och gymmade lite. Jag provade på det mesta, men roligast var nog roddmaskinen! löpbandet var också riktigt roligt, mycket roligare än att springa ute.

På kvällen skulle jag och pappa på mörkerkörning i Rocklunda spåren, fast det var ingen som kom, och vi hade ingen lust med att cykla själva i regnet, så vi åkte hem.

Så idag (söndag) åkte jag, pappa och mamma till Sala för att träna med dem. Men det var bara vi och en till som var där. Vi körde grusvägar vid Järndammen och upp till Broddbo, sen körde vi asfalt till Ringvalla, där mamma stack till höger och cyklade hem, medan pappa, jag och den andra fortsatte till Sala för att hämta bilen. Det var ungefär 3,3 mil. Helt okej iallafall, även och det inte gick så fort.

På onsdag åker jag till Eskilstuna och sover hos Mateo Grip, sen åker jag med honom upp till Vansbro för att göra intagningstester till Gymnasiet. Det börjar kl. 09.00 i Vansbro, så vi måste åka ca. 05.00. Efter testerna åker vi raka vägen till Falun för att sova, Mateo och hans mamma på ett vandrarhem och jag hos Kim, för dagen efter är det intagningstester till gymnasiet där. Hoppas allt kommer gå bra.

Den här veckan praoar jag i Ransta skola, jag ska få ha mountainbike med dem på idrotten. Ska bli skoj! Och på söndag drar jag och Oliver till Barcelona för en veckas skate!

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar