måndag 1 september 2014

Måndagsdistans!

Hallå där!

Idag är det måndag och dags för distans. 3 timmar skulle vi få ihop totalt. Nästan hela passet kördes på nya, grymt fina stigar och grusvägar som jag inte vet vart de är om jag skulle ha en karta framför mig. Nånstans i närheten av Falun/Grycksbo/Bjurs.det började med några stigar som var lite nerför där de hade Canyon Enduro Series för några helger sedan. Svinroligt. Sen kom vi till Grycksbo där vi tog en fin grusväg och matade på i kanske en kvart. Sen svängde vi in på en före detta stig som inte var en stig längre, utan när Falu gruva var i dess bästa år, alltså för väldigt många år sedan.Iallafall följde vi efter de blåa prickarna på träden som vi hoppades markera där stigen hade gått och inte de träd som skulle huggas ner. Det var inte lätt att ta sig fram, men kul var det.
Sen kom vi ut på en riktig stig efter kanske 30 min på den jättegamla stigen som inte fanns längre. Den riktiga stigen tog oss till Bjurs. I Bjurs har de (tyvärr) en slalombacke som vi så gärna ville cykla uppför. (eller) Blev ganska trött. Hade vid den här tiden ca 0% vatten kvar också :)

"Här var det en stig på kartan" - Mackan
(År 1992 kanske?)


Sen bar det äntligen av hemåt, i 30km/h på grusvägarna mot Grycksbo. Var riktigt sliten så jag tog en bar, som knappt gick ner eftersom att jag hade inget vatten att skölja ner den med. hehe. Låg med i bakre delen hela vägen hem sen.

Det var ett skönt pass och det var länge sedan jag väggade såhär mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar