torsdag 13 februari 2014

Formtest!

Hej! Nu har jag hämtat mig liiite från passet idag.
Vi skulle köra distanspass ca 3 timmar idag, blev 3,05 aktiv tid enligt Jonatan, och 66 km. Vi stack ut ca 14 och kom hem ca 18.

Man var ju inte jättetaggad att köra när det bokstavligen snöade slask, men det gav sig ett tag in i passet och började snöa riktig snö igen. Vi körde på en asrolig oplogad väg där man var tvungen att hålla sig i ett par hjulspår, det var riktigt kul och utmanande!

Sedan var det vanlig grusväg, och eftersom att jag försov mig i morse och hann inte äta frukost och det inte var nån god mat i skolan hade jag ätit tre mackor innan :-) Kan rekommendera er att aldrig göra det. Blev ifrån åkt av klungan och vid nästa stopp tryckte jag i mig en bar. Det kändes genast bättre och jag kunde gasa på ett tag till.

Efter ca halva passet åkte vi nerför Falu kommuns längsta backe, Baggbo. Det gick riktigt fort nerför, kom enligt klockan upp i 64 km/h i en snöig, spårig nedförsbacke med snön som piskade i ögonen...
Efter det fullkomligt svävade det en kebabtallrik framför mina ögon, och jag var helt slut igen. Saken blev ju inte direkt bättre när vi stannade och såg en skylt att en kebabtallrik kostade 60:- där bredvid.
Som otur (tur) var stannade vi inte och fortsatte.

När Mackan sa att passet inte var någonting jämfört med vad som väntade på Mallorca ville man nästan lägga sig ner i snön och gråta samtidigt som man ville ringa pappa och be honom avboka flygbiljetten. Men som tur (otur?) var gjorde jag inte det.

Ett tag senare tryckte jag i mig en gel från Maxim, riktigt bra grejer! Kände mig start väldigt länge till.
När vi kom fram till Grycksbo fick man välja på att köra direkt hem till Falun eller om man ville cykla ca 20 minuter till. Valde att cykla hem och värma fingrar och tår istället, och jag tycker att det var ett bra val. Var ruskigt slut när jag kom hem, tryckte en påse nötmix och lite blåbärssoppa.

Här kommer lite bilder!

Det började bli mörkt framåt slutet!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar